Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvių kotletai su kopūstų įdaru: lengva paruošti ir suvalgyti akimirksniu!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Idealiai tinka su šaukštu grietinės arba subtiliu česnakiniu padažu.

Sudedamosios dalys:

Dėl pagrindo:

  • Bulvės – 800 g
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Miltai – 1-2 šaukštai. l.
  • Druska – pagal skonį

Įdarui:

  • Baltieji kopūstai – 300 g
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Druska ir pipirai – pagal skonį
  • Džiovintas rozmarinas, česnakas – nebūtina
  • Augalinis aliejus – kepimui

Be to:

  • Džiūvėsėliai – pabarstymui

Paruošimas:

Įdaro paruošimas:

Smulkiai supjaustykite svogūną, morkas sutarkuokite stambia tarka, o kopūstą smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje pakepinkite svogūną ir morką iki auksinės rudos spalvos.

Įberkite prieskonių (druskos, pipirų, rozmarino, česnako) ir kopūstų.

Troškinkite uždengę ant silpnos ugnies ~20 minučių, kol kopūstai suminkštės.

Paruoškime pagrindą:

Nulupkite bulves ir virkite jas pasūdytame vandenyje, kol išvirs.

Nusausinkite vandenį, sutrinkite į tyrę, šiek tiek atvėsinkite.

Sumaišykite kiaušinį ir miltus iki vientisos masės.

Formuojame kotletus:

Iš bulvių masės suformuokite plokščią pyragą.

Į centrą įdėkite 1 valgomąjį šaukštą. l. įdaro, užspauskite kraštus, kad susidarytų pyragas.

Apvoliokite džiūvėsėliuose.

Rekomenduojame:  Vermišeliai su varške: šeimos receptas. Idealiai tinka norint numesti svorio.

Kepti:

Kepkite zrazy keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.


Padavimai:

Patiekite karštą su grietine arba mėgstamu padažu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.