Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvių ir mėsos tartaletės su sūrio ir česnako padažu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

– Vištienos krūtinėlė – 750 gramų
– Bulvės – 8 gabalėliai
– Kietasis sūris – 250 gramų
– Česnakai – 3 skiltelės
– Grietinė (majonezas) – 250 gramų
– Distiliuotas vanduo – 1 stiklinė
– Druska, pipirai
– Žolelės: žalieji svogūnai, krapai , bazilikas

Paruošimas:

1. Vištieną supjaustykite gabalėliais išilgai grūdo.
2. Mėsą dedame į keptuvę ir užpilame stikline vandens, ant viršaus dedame grietinę, druską, prieskonius. Leiskite virti pusvalandį.
3. Nulupę bulves sutarkuokite stambia tarka. Tą pačią procedūrą atliekame su česnaku, tik ant smulkios trintuvės pusės.
4. Paimkite kepimo formeles ir gerai ištepkite pagrindą augaliniu aliejumi.
5. Į pirmuosius sluoksnius dėkite bulves, o tada filė su česnakais. Pašaukite į orkaitę 20 minučių 220-240 laipsnių temperatūroje.
6. Trys sūriai ir supjaustykite žalumynus. Jei mėgstate sūresnį maistą, galite nusipirkti fetos sūrio. Po 20 minučių sumaišykite tartaletes su sūriu ir žolelėmis.
7. Kepkite 7 minutes.

Gero apetito


Patiko? Pasidalink! Ačiū.