Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvinių blynų gaminimas naujai: 3 priedai, kurie juos pavers kulinariniu šedevru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulviniai blynai su mėsa – kruopštus ir skanus patiekalas, kuriame švelni bulvių tešla derinama su sultingu mėsos įdaru.

Kai kuriuose Ukrainos ir Baltarusijos kaimuose tokie blynai buvo ruošiami didelėms šeimos šventėms, įskaitant vestuves

.

Įdomu tai, kad mėsos įdaras kartais būdavo pakeičiamas grybais arba kopūstais, ypač kai reikėdavo ką nors paruošti pasninkaujantiems.

Sovietmečiu šie blynai dažnai buvo gaminami iš anksto ir užšaldomi. Tada juos buvo galima greitai pašildyti ant keptuvės arba orkaitėje, jie beveik nesiskyrė nuo šviežiai iškeptų

. Bulvinius blynus su mėsa geriausia patiekti su grietinės arba česnakiniu padažu. Jie taip pat dera su raugintais kopūstais, marinuotais agurkais arba lengvomis daržovių salotomis.

Bulvinių blynų ingredientai:

  • Bulvės – 380 g;
  • Pienas – 370 ml;
  • Miltai – 140 g;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • ciberžolės – ½ šaukštelio;
  • džiovintų česnakų – 1 šaukštelis;
  • krapai ir petražolės – 30 g;
  • Sviestas – 20 g.

„Mėsos” įdaro ingredientai:

  • Ingredientai: svogūnas – 1 vnt;
  • Virtos mėsos – 500 g;
  • Sviestas – 15 g;
  • Sultinys – 4 valg;
  • Druska;
  • maltų pipirų;
  • Džiovinti česnakai.
Rekomenduojame:  Garsieji sausainiai be miltų. Skanūs ir paprasti: mažiausiai ingredientų

Pomidorų įdaro ingredientai:

  • Pomidorai – 2 vnt;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • Kietasis sūris – 30 g.

Sūrio įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškės sūris – 100 g;
  • Agurkas – 2 vnt.

Bulvinių blynų paruošimas:

Supjaustykite nuluptas bulves mažais kubeliais, užpilkite 300 ml pieno, susmulkinkite panardinamuoju trintuvu. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, ciberžolės, džiovintų česnakų, persijokite miltus ir suplakite masę

panardinamuoju mikseriu arba išmaišykite plaktuvu

.

Į tirštą tešlą įpilkite 70 ml pieno, galite įpilti daugiau. Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus.

Susmulkinkite petražoles ir krapus ir supilkite juos į tešlą.

Готовлю картофельные блинчики по-новому: 3 начинки, которые превратят их в шедевр кулинарии

Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi, įkaitinkite ir kepkite blynelius iš abiejų pusių.

Готовлю картофельные блинчики по-новому: 3 начинки, которые превратят их в шедевр кулинарии

Mėsos įdarui svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje iki auksinės spalvos augaliniame aliejuje.

Virtą mėsą

supjaustykite mažais gabalėliais

, sudėkite juos kartu su svogūnais ir pakepinkite kartu. Faršą pasūdykite ir papipirinkite, sudėkite džiovintus česnakus, sviestą ir sultinį

. Mėsos faršą troškinkite porą minučių ir atvėsinkite.

Pomidorų

faršui

į

grietinę

įspauskite česnako skilteles per presą

Rekomenduojame:  Pyragas "Nevsky" pagal sovietinį receptą. Skaniausias prisiminimas iš vaikystės

.

Pomidorus smulkiai

supjaustykite

ir sudėkite į grietinę

.

Sūrio įdarui agurką smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su var

ške.

Kiekvieną blynelį pripildykite įdaro ir susukite į vamzdelį arba vokelį

.

Готовлю картофельные блинчики по-новому: 3 начинки, которые превратят их в шедевр кулинарии

Gausite aromatingus skanius blynus su mėsos, pomidorų arba sūrio įdaru. Visus blynų variantus galima patiekti pusryčiams ar net ant šventinio stalo.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.3 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *