Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulviniai zrazai su švelniu įdaru: receptas, kuris pavergs jūsų skrandį

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mūsų šeimoje zrazy yra vienas mėgstamiausių patiekalų. Kad jie nebūtų nuobodūs, dažnai eksperimentuoju su įdarais. Šiandien pasidalysiu receptu, kuriame naudojamos vištienos kepenėlės.

Ko jums reikės:

  • Bulvės – 500 g;
  • žiupsnelio druskos;
  • miltų – 150 g;
  • Svogūno – 1 vidutinio dydžio galvos;
  • Vištienos kepenėlių – 300 g;
  • Juodųjų pipirų – pagal skonį;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Augalinis aliejus.

Kaip paruošti:

Nulupkite bulves, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių, nepamiršdami pasūdyti. Paruoštas bulves išverdame ant sietelio, suminkome į bulvių košę ir paliekame atvėsti.

Kai masė tampa šilta, pradedame dėti miltus, minkome tešlą iki vientisos masės. Kad neliptų, rankas patepkite augaliniu aliejumi. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir nusiųskite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Paruoškite įdarą:

Vištienos kepenėles išvalykite nuo plėvelių ir gyslų, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę, porą minučių pakepinkite svogūną, tada sudėkite kepenėles. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir maišydami kepkite apie 15 minučių. Atvėsinkite ir sutrinkite trintuvu iki pašteto konsistencijos. Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais, sumaišykite su kepenimis ir išmaišykite.

Rekomenduojame:  Kopūstai ir 3 kiaušiniai: neįtikėtinai skanus ir sotus patiekalas. Šeimos receptas, kuriam niekas negali atsispirti!

Suformuokite zrazus:

Bulvių tešlą padalykite į porcijinius gabalėlius, kiekvieną jų iškočiokite į maždaug centimetro storio sluoksnį. Į vidurį dėkite didelį šaukštą įdaro, tada atsargiai užspauskite kraštus, kad gautųsi pailga forma.

Kepkite zrazy augaliniame aliejuje, kol pasidarys auksinė plutelė. Geriau patiekti karštus, su grietine. Šį patiekalą pamėgs visi, kurie jo paragaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.6 / 5. Balsų skaičius: 5

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *