Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulgariškas obuolių pyragas arba pyragas „3 stiklinės“. Tiesiog gardu.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jis paruošiamas ne tik greitai, bet ir labai greitai. Na, ir jis neįtikėtinai skanus. Rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius!

Šis neįtikėtinai gardus, švelnus obuolių pyragas su manų kruopomis yra bulgariškos virtuvės patiekalas. Jei dabar staiga pagalvojate: „Kaip tai įmanoma iškepti pyragą iš manų kruopų!“, skubu jus patikinti, kad TOKS pyragas tikrai jūsų nenuvils. Pirma, pats kulinarinis receptas yra neįprastai paprastas, nereikalauja jokių specialių kulinarinių įgūdžių. Antra, jis paruošiamas ne tik greitai, bet ir labai greitai. Ir galiausiai, kaip jau minėjau, jis neįtikėtinai skanus. Rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius!

Jums reikės: stiklinės manų kruopų, miltų, cukraus ir pieno, taip pat pusantro arbatinio šaukštelio kokybiškų kepimo miltelių, citrinos sulčių ir 5 vidutinio dydžio obuolių.

Kaip gaminti:

1. Šio pyrago paruošimas gana neįprastas, bet rezultatas bus nuostabus. Pirmiausia sumaišykite visus sausus ingredientus: manų kruopas, miltus, cukrų, kepimo miltelius. Taip pat galite įberti žiupsnelį druskos, bet manau, kad čia jos nereikia.

2. Obuolius reikia sutarkuoti stambia tarka – aš visada tai darau naudodama virtuvinį kombainą. Nedelsdami, nedelsdami, sutarkuotus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis – kitaip jie greitai patamsės.

Rekomenduojame:  Stolichnye keksiukai pagal sovietinės virtuvės receptą. Mano močiutė papasakojo, kaip juos reikia kepti.

3. Paimkite kepimo skardą, ištepkite ją margarinu arba sviestu, tolygiai supilkite stiklinę mūsų sausos tešlos, dėkite sluoksnį obuolių, tada – vėl sausą mišinį ir obuolius. Mano skardoje yra trys sluoksniai.

4. Prieš dėdami pyragą į orkaitę, tolygiai užpilkite jį stikline labai karšto – beveik verdančio – pieno, atsargiai subadykite pyragą peiliu arba šakute, kad pienas pasiektų apatinį sluoksnį.

5. Šis pyragas kepamas apie 50–60 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pyragas nėra tradicinis, bet minkšto skonio, malonaus obuolių skonio. Atvėsęs puikiai išlaiko formą, netrupa. Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.