Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Blyneliai su kremu ir kefyru. Jie visada būna tokie minkšti ir ploni!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dėl lengvo tešlos paruošimo (tik verdantis vanduo) „blyneliai“ išeina tiesiog stebuklingi. Jie neįtikėtinai purūs, subtilūs, ploni ir nėriniuoti, su mažyčiais burbuliukais! Blyneliai iškepa akimirksniu ir lengvai apverčiami. Apskritai dirbti su šia tešla yra vienas malonumas. Išbandykite šį receptą; nesigailėsite!

Ingredientai

  • 1 stiklinė kefyro
  • 150 g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 1/3 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
  • 1 valg. šaukštas augalinio aliejaus
  • 0,5 puodelio verdančio vandens
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos

Receptas

Kruopščiai sumaišykite kefyrą, kiaušinius, cukrų, druską ir miltus. Į verdantį vandenį įberkite sodos, greitai išmaišykite ir supilkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite ir palikite 5 minutėms.

Į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Kepkite aliejumi pateptoje keptuvėje.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.