Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Biudžetinis obuolių pyragas. Geriausias receptas, kokį kada nors turėjau

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių pyragai yra viso pasaulio lobis. Unikalių šio pyrago receptų yra ne tik NVS šalyse, bet ir Europoje bei Amerikoje. JAV šalies vystymosi aušroje obuolių pyragaičiai buvo tiesiog vienintelis desertas

. Kartais žmonės miestuose išgyveno tik dėl visur augančių obuolių. Pyragai buvo gaminami iš obuolių ir minimalaus kiekio tešlos. Tokių kepinių nebuvo galima pavadinti labai saldžiais. Ji buvo svarbi norint pasisotinti artėjančiai darbo dienai.

Dabar obuolių pyragas yra tikras desertas

.

Paruoškime paprastą švelnų obuolių pyragą.

Obuolių pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • cukraus – 220 g;
  • sviestas – 120 g;
  • pienas – 250 ml;
  • miltai – 270 g;
  • raugas – 8 g;
  • obuoliai – 2 vnt;
  • šokolado dražė – 1 vnt.

Obuolių pyrago paruošimas:

Ištepkite kepimo formą 20 g sviesto, paviršių pabarstykite 20 g miltų. Į dubenį įmuškite kiaušinius

, supilkite granuliuotą

cukrų, plakite masę, kol ištirps smėlio grūdeliai

. Ištirpinkite sviestą, supilkite jį kartu su pienu į kiaušinių masę. Palaipsniui į mišinį supilkite miltus, plaktuvu užminkykite tirštą tešlą. Į tešlą suberkite kepimo miltelius ir toliau minkykite.

Rekomenduojame:  Sluoksniuotos salotos su vištiena. Visiems naudingas užkandžių salotų variantas bet kokiai šventei.

Бюджетный яблочный пирог. Лучший рецепт, который у меня когда-либо был

Dalį tešlos supilkite į formą, paskirstykite ją po paviršių. Obuolius padalykite plonais griežinėliais

, uždenkite juos tešla

ir obuolių sluoksnį užpildykite antrąja tešlos dalimi

.

Бюджетный яблочный пирог. Лучший рецепт, который у меня когда-либо был

Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Бюджетный яблочный пирог. Лучший рецепт, который у меня когда-либо был

Pyragas paprastas, nebrangus, tačiau skanus ir saldus.

Бюджетный яблочный пирог. Лучший рецепт, который у меня когда-либо был

Jo paruošimas neužims daug laiko.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *