Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Biudžetinės salotos „Odesa”. Paprastas ir skanus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos „Odesa” yra klasikinis Odesos virtuvės patiekalas, kuriam būdingas paprastumas ir ingredientų prieinamumas. Jos yra gaivaus ir lengvo skonio, vitaminų ir naudingų medžiagų šaltinis

. Salotas sudaro vasaros laikotarpiui būdingos daržovės: švieži agurkai ir konservuoti kukurūzai. Salotos užpilamos majonezu, pagal skonį paskanintu druska ir pipirais. Kartais į jas dedama žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba krapų, kurie suteikia papildomo gaivumo

. Salotos „Odesa” yra puikus pasirinkimas lengviems pietums arba vakarienei. Jos tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat gali būti savarankiškas patiekalas. Dėl paruošimo paprastumo ir prieinamų ingredientų jos populiarios tarp šeimininkių.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Virtus kiaušinius – 2 vnt;
  • agurkai – 1 vnt;
  • konservuotų kukurūzų – 100 g;
  • kietasis sūris – 50 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • majonezo – valgomasis šaukštas.

Salotų „Odesa” paruošimas:

Supjaustykite nuluptus virtus kiaušinius mažais kubeliais, panašiai supjaustykite agurką.

Salotinėje sumaišykite sūrį su kiaušiniais, agurkais ir konservuotais kukurūzais. Salotas pagardinkite majonezu, druska ir išmaišykite.

Taip gaunamos paprastos ir skanios salotos. Jos gaminamos iš pačių paprasčiausių ingredientų, todėl yra labai draugiškos biudžetui.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *