Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Be miltų. Kaimynai negalėjo patikėti, kaip lengva ir greita buvo pagaminti šį kepinį.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis receptas tinka visoms progoms, o jo skonis sužavės net ir išrankiausią žmogų.

Gaminkite pagal šį receptą ir pasidalykite savo atsiliepimais.

Bandelės be tešlos su įdaru

1. Nulupkite ir nuplaukite bulves, supjaustykite jas mažais kubeliais ir sudėkite į atskirą dubenį.

2. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

3. Panašiai supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

4. Iš anksto paruoškite maltą mėsą.

5. Į gilų, storasienį keptuvę supilkite augalinį aliejų ir leiskite jam gerai įkaisti.

6. Į keptuvę sudėkite svogūną ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Nepamirškite pamaišyti!

7. Tada sudėkite maltą mėsą, viską gerai išmaišykite ir kepkite.

8. Į gautą mišinį įdėkite agurką, viską gerai apkepkite ir išmaišykite.

9. Tada sudėkite bulves, česnaką ir prieskonius pagal skonį (čili pipirus, sausą adžiką, khmeli-suneli, rūkytą papriką ir kt.).

10. Įpilkite vandens ir troškinkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.

11. Išvyniokite lavašą ir kiekvieną aptepkite lydytu sviestu.

12. Ant pitos duonos uždėkite 1/3 įdaro ir išlyginkite plonu sluoksniu. Jei norite, užberkite sūrio ir susukite į tvirtą ritinėlį.

Rekomenduojame:  Receptas iš mamos gaminimo sąsiuvinio. Skanūs pyragėliai su sveiku įdaru

13. Tą patį padarykite su likusiu įdaru ir lavašu.

14. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite trynio ir jogurto (pieno) mišiniu.

15. Pabarstykite bandeles sezamo sėklomis ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

16. Kiekvieną ritinį aptepkite sviestu ir supjaustykite porcijomis.

Laikas padengti stalą ir pakviesti šeimą. Išbandykite šį unikalų patiekalą. Kaip matote, jį labai lengva paruošti.

Skanaus! Ar patiko šis receptas? Paspauskite „patinka“ ir užsiprenumeruokite kanalą.

Ingredientai

  • 400 g bulvių,
  • 4 marinuoti agurkai,
  • 2 svogūnų galvutės,
  • 300 g maltos mėsos,
  • 50 ml augalinio aliejaus,
  • 2 skiltelės česnako,
  • 3 lavašai,
  • tarkuoto sūrio pagal skonį (nebūtina),
  • 1 kiaušinis,
  • 1 valgomasis šaukštas jogurto (pieno)

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.