Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Be delnų ir pigiau nei parduotuvėje. Baltarusiškas varškės sūris per 5 minutes

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės glaistyti varškės pyragaičiai yra vienas populiariausių ir mėgstamiausių pieno desertų, kuriame varškės nauda derinama su sodriu šokolado skoniu. Šis gaminys atsirado sovietmečiu ir greitai išpopuliarėjo dėl švelnios tekstūros, saldaus kreminio skonio ir patogaus formato.

Sūrio pagrindą sudaro varškės masė, kuri gali būti klasikinė arba su priedais: vanile, kondensuotu pienu, kakava, riešutais, vaisiais, uogomis ar karamele.

Ant viršaus sūris padengiamas plonu šokolado glazūros sluoksniu, jis suteikia jam būdingo traškumo ir sodraus skonio

.

Papasakosime, kaip pasigaminti naminę sūrio versiją

.

Ingredientai: 1:

  • varškės sūris – 600 g;
  • cukraus pudros – 80 g;
  • sviestas – 100 g;
  • kondensuotas pienas – 60 g;
  • vanilinio cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • šokolado – 200 g;
  • augalinis aliejus – 30 ml.

Varškės varškės paruošimas:

Varškę sumaišykite su cukraus pudra, kondensuotu pienu ir sviestu, supilkite į masę vanilinį cukrų ir kruopščiai sutrinkite trintuvu

. Masę sudėkite į formeles ir palikite šaldytuve 3-4 val.

Без пальмы и дешевле, чем в магазине. Белорусский творожный сырок за 5 минут

Ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su augaliniu aliejumi. Kiekvieną sūrį panardinkite į šokolado masę ir ištraukite šakute.

Rekomenduojame:  Sausainiai su saldžiu sūriu arbatai: paprasti, gražūs, skanūs ir švelnūs pyragaičiai, kurie patiks visiems

Без пальмы и дешевле, чем в магазине. Белорусский творожный сырок за 5 минут

Palikite sūrelius ant pergamento, kol šokolado danga sustings.

Без пальмы и дешевле, чем в магазине. Белорусский творожный сырок за 5 минут

Tai skanūs naminiai sūreliai, kuriuos taip pat galima gaminti su kokosais, riešutais, virintu sutirštintu pienu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *