Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bananinės bulvytės: niekada nepavargstu jų gaminti. Neįtikėtinai skanu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai populiarūs daugelyje kultūrų ir šalių. Kiekviena šalis turėjo savų šio patiekalo gaminimo ypatumų.

Laikui bėgant blynų receptai keitėsi ir tobulėjo. Į tešlą buvo dedama įvairių ingredientų, pavyzdžiui, vaisių, uogų, riešutų ir prieskonių. Tai leido sukurti daug naujų skonių ir derinių. Pavyzdžiui, amerikietiški blynai. Tai stori ir purūs blynai, kurie gaminami su pienu ir kepami ant sausos keptuvės be aliejaus.

taip pat yra švediški Ragmurkas

.

Tai keptuvėje su dideliu kiekiu sviesto kepami blyneliai, patiekiami su uogiene, medumi arba uogomis. Norvegų lefse – tai plonos bulvių bulvytės, patiekiamos su sviestu, sūriu arba

grietine. gaminkime bananų bulvytes

.

Ingredientai: bananai, bananai, bananai, bananai, bananai, bananai, bananai:

  • Bananai – 3 vnt;
  • jogurtas – 250 g;
  • kiaušinis – vnt;
  • druska – 2 g;
  • cukraus – 60 g;
  • rauginimo medžiaga – 6 g;
  • miltai – 300 g.

Kepinių su bananais paruošimas:

Į masę įmuškite kiaušinį, supilkite druską ir cukrų, išmaišykite

.

Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius, išminkykite šiek tiek tirštą tešlą

Rekomenduojame:  Švelnūs sausainiai su citrinų ir riešutų įdaru. Receptas su kefyru

.

Palikite tešlą 10 minučių uždengtą, tada perkelkite ją į konditerinį maišelį.

Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi dekite nedideles tešlos porcijas

.

Банановые оладьи: я никогда не устану их готовить. Невероятно вкусно

Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Банановые оладьи: я никогда не устану их готовить. Невероятно вкусно

Dėkite bulvytes ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Tai neįprasti bananų paplotėliai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *