Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Baklažanų pasta tinkamiems sumuštiniams „Sielos sluoksnis“

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Gaminkite savo artimiausiems žmonėms!

Ingredientai :
2–3 maži baklažanai, apie 200–300 g
40 g graikinių riešutų
1 skiltelė česnako
Druskos ir prieskonių pagal skonį (truputį malto kumino, ½ arb. šaukštelio raudonėlio)
Dėkojame dietinių receptų grupei už receptą

Paruošimas :
Pirmiausia paruoškime baklažanus – tai ilgiausiai paruošiama dalis, visa kita užtruks minutę .

Baklažanus reikia kelis kartus subadyti šakute, sudėti ant kepimo skardos ar kažko kito ir kepti iki 180 *C įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių.

Kai baklažanai iškeps ir suminkštės, išimkite juos, įdėkite į maišelį maždaug penkioms minutėms ir tada nulupkite odelę.

Baklažanų minkštimą, česnaką, prieskonius ir druską sudėkite į trintuvą. Atskirai suberkite kavos malūnėliu sumaltus graikinius riešutus.

Kruopščiai (!) sutrinkite mišinį, kol jis taps pasta.

Jei gerai nesimaišo, įpilkite porą šaukštų švaraus vandens.

Pasiruošę!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.