Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aukso spalvos kepti pyragėliai tobulas kvapas namams

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas skaniausių pyragų receptas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– pienas, 400 ml;

– cukrus, 1 valgomasis šaukštas;

– sausos mielės, 1 valgomasis šaukštas;

– druska, 1 šaukštelis;

– augalinis aliejus, ketvirtadalis puodelio;

– miltai, 3 stiklinės.

Pieną pašildykite iki šiek tiek aukštesnės nei kambario temperatūros. Jame ištirpinkite cukrų ir mieles, išmaišykite iki vientisos masės ir palikite 15 minučių šiltoje vietoje.

Miltus persijokite, sumaišykite su druska ir supilkite į skystą masę. Minkykite minkštą tešlą, jei ji limpa prie rankų, įberkite dar šiek tiek miltų, bet nepersistenkite, kad tešla neužsikimštų miltais.

Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1,5 valandos. Tada užminkykite tešlą ir palikite dar 1 val.

Tešlą padalinkite į pyragėliams skirtas porcijas, iškočiokite juos į plokščius paplotėlius, pagal skonį įpilkite įdaro ir formuokite pyragėlius.

Kepkite juos įkaitintame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių. Iškepus pyragėlius dėti ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius, ir dėti į lėkštę.

Rekomenduojame:  Gardi ir labai skani naminė dešra!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.