Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atrado naują šaltibarščių receptą: išeina labai skanūs

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Kokia vasara be šaltibarščių? Na aš bent jau neįsivaizduoju. Neslėpsiu, buvo laikas,kai nemėgau jų. Ir tetos dėka pradėjau juos valgyti. Ir kokiu tik neišbandžiau. O šiandien dalinuosi veganiška versija“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Ingredientai:

  • 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
  • 1/2 ilgavaisio agurko arba 2 trumpavaisiai;
  • 2 marinuoti agurkai;
  • 2 ridikėliai;
  • 400 g augalinio pieno (naudojau sojos);
  • 1 šaukštas citrinos sulčių;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • krapų pundelis;
  • svogūno laiškų pundelis.

Į dubenį sudedame burokėlius, tarkuotus agurkus, ridikėlius, smulkintus žalumynus. Supilame sojos pieną, citrinos sultis ir gerai išmaišome. Citrinos sultys sutrauks kažkiek pieną, tad bus panašu į kefyrą. Gardiname druska ir pipirais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.