Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš tiesiog supilu tešlą į kepimo skardą. Receptas negali būti paprastesnis: skanūs kremo suktinukai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kreminis vyniotinis – išskirtinis desertas, kuriame dera švelnus biskvitas ir turtingas, šilkinis klasikinio kreminio kremo skonis. Šis vyniotinis – tai naminio kepimo įkūnijimas, kai kiekvienas ingredientas išryškina kito skonį ir tekstūrą, sukurdamas saldumo ir švelnumo harmoniją.

Šį skanėstą mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai, o jo aromatas gali sukelti nostalgiją jaukiems šeimos arbatos vakarėliams.

Šis desertas puikiai tinka patiekti ant šventinio stalo, tačiau jį galima paruošti ir be ypatingos progos – vyniotiniui su kremu nereikia brangių ar retų produktų, o rezultatas visada džiugina. Jį galima papuošti cukraus pudra, glajumi, šokoladu arba šviežiomis uogomis. Yra daugybė variantų – kaip ir priežasčių palepinti save ir savo artimuosius.

Tešlos ingredientai:

  • Pienas – 400 ml;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Vanilinis cukrus – 1 šaukštelis;
  • Sviestas – 30 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Miltai – 180 g.

Kremo ingredientai:

  • Pienas – 500 ml;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 100 g;
  • kukurūzų krakmolas – 40 g;
  • Sviestas – 70 g;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Druska – žiupsnelis.
Rekomenduojame:  Visus savo draugus mokiau taip gaminti. Penkių minučių pyragai - geresni už beliašus ir čeburekus

Kremo ritinio paruošimas:

Kiaušinius su cukrumi, druska ir kukurūzų krakmolu išmaišykite iki vientisos masės. Į kiaušinių masę

supilkite

šiltą pieną ir išmaišykite

. Supilkite masę į puodą ir užvirinkite. Užvirus, nuolat maišydami dar minutę pavirkite kremo pagrindą

. Į kremo pagrindą suberkite vanilinį cukrų ir sviestą, maišykite, kol sviestas ištirps

.

Palikite kremą atvėsti po maistine plėvele

. Tešlai kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska. Sviestą sudėkite į puodą su pienu ir šiek tiek pašildykite.

Į kiaušinių masę supilkite miltus, supilkite pieną ir sviestą ir išminkykite tešlą be gumuliukų

.

30×40 cm dydžio

kepimo

skardą išklokite

kepimo

pergamentu ir supilkite į ją tešlą

. 25 minutes kepkite tešlą 190 laipsnių temperatūroje. Palikite tešlą atvėsti, tada atskirkite ją nuo pergamento

. Kremu patepkite nepadengtą pusę ir susukite tešlą į ritinėlį.

Просто выливаю тесто на противень. Проще рецепта не придумаешь: вкусный рулет с заварным кремом

Suvyniokite vyniotinį į pergamentą ir palikite, kad sustingtų.

Просто выливаю тесто на противень. Проще рецепта не придумаешь: вкусный рулет с заварным кремом

Palikite vyniotinį su pergamentu 2-3 valandoms šaldytuve. Sutvirtėję nuimkite pergamentą ir apibarstykite vyniotinį cukraus pudra.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *