Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš negaminu įprastų pyragėlių. Turkijos virėjas davė man gardžių naminių pyragaičių receptą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių pyragai yra vienas paprasčiausių patiekalų, kokį tik galite sugalvoti. Be to, tai biudžetinis kepinys. Bulvių pyragai ruošiami tiesiog visur. Beje, garsusis osetinų pyragas taip pat gaminamas su bulvių įdaru.

Kuo gražūs bulvių pyragai? Šis patiekalas labai sotus, tiesiogine prasme kelis pyragėlius galima valgyti ilgai.

Bulviniai

pyragai yra ekonomiškesni už mėsos pyragus

, be to,

jie

ilgiau išsilaiko. Taigi galite gaminti daug ir negalvoti, kad jie greitai suges

. kepkime naminius bulvių pyragus

.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Bulvės – 400 g;
  • Bulvių sultinys – 200 ml;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Mielės – 10 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Žaliasis svogūnas – 1 ryšulėlis;
  • Augalinis aliejus – 20 ml;
  • Sūris;
  • Dešra.

Paruošimas:

Išvirkite nuluptas ir griežinėliais supjaustytas bulves, kol jos bus paruoštos, išminkykite iki košės. Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, supilkite bulvių sultinį, įberkite druskos, suberkite cukrų ir mieles, gerai išmaišykite.

Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir supilkite juos į bulvių košę

Rekomenduojame:  "Medinė slyva" - švelnus pyragas be plutos iškočiojimo ir impregnavimo

.

Supilkite miltus ir užminkykite minkštą ir lipnią tešlą.

Обычные пирожки не готовлю. Турецкий повар подсказал рецепт вкусных домашних пирожков

Palikite tešlą po maistine plėvele 30 minučių.

Išminkykite tešlą ir padėkite ją ant miltais pabarstyto stalo. Padalykite tešlą į nedidelius rutuliukus ir iškočiokite į storus paplotėlius.

Обычные пирожки не готовлю. Турецкий повар подсказал рецепт вкусных домашних пирожков

Smulkiai supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį ir įdėkite į kiekvieno plokštainio vidurį.

Обычные пирожки не готовлю. Турецкий повар подсказал рецепт вкусных домашних пирожков

Įdarą užspauskite tešlos viduje. Kepkite pyragėlius iš abiejų pusių, kol paruduos įkaitintame augaliniame aliejuje keptuvėje.

Обычные пирожки не готовлю. Турецкий повар подсказал рецепт вкусных домашних пирожков

Rezultatas – purios minkštos tešlos su sūrio ir dešros įdaru.

Обычные пирожки не готовлю. Турецкий повар подсказал рецепт вкусных домашних пирожков

Šiuo atveju bulvių paplotėlių įdarą galite pasigaminti pagal savo skonį.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *