Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš imu 2 kiaušinius ir gaminu kuo paprastesnę tešlą. Supilkite tešlą ant žaliųjų svogūnų ir keptuvėje paruošti gardūs pusryčiai visai šeimai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Svogūnų trapučiai ant kefyro – neįprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas, kuriame dera paprastas paruošimas ir ryškus naminis skonis. Pagrindas – švelni kefyro tešla, todėl bulvytės yra minkštos, purios ir šiek tiek oro.

Tokios bulvytės ypač skanios karštos, tiesiai iš keptuvės, su traškia plutele išorėje ir minkštu įdaru viduje. Jos puikiai tinka kaip užkandis, garnyras arba atskiras patiekalas. Ypač skanu patiekti su grietine, česnakų padažu arba pomidorų salsa.

Svogūnų paplotėliai – puikus būdas panaudoti paprastus ingredientus ir pasigaminti ką nors tikrai jaukaus ir šeimyniško.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Kefyras – 200 ml;
  • Druska – ⅓ šaukštelio;
  • Cukrus – 1 šaukštelis;
  • Miltai – 230 g;
  • kepimo soda – ⅓ šaukštelio;
  • Žalieji svogūnai – 180 g.

Svogūnų paplotėlių paruošimas:

Svogūnų ryšulėlį gana smulkiai susmulkinkite. Į dubenį su kiaušiniais supilkite kefyrą, suberkite druską ir cukrų, išmaišykite

. Sumaišykite miltus ir sodą, persijokite į kiaušinių masę. Užminkykite tirštą tešlą, supilkite į ją susmulkintus žaliuosius svogūnus, išmaišykite ir palikite 15 minučių karštyje.

Rekomenduojame:  Klaidos kepant žuvį: kodėl ji prilimpa prie keptuvės ir kaip tai ištaisyti

Беру 2 яйца и делаю самое простое тесто. Вылейте тесто на зелёный лук и вкусный завтрак для всей семьи на сковороде готов

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo paviršiaus dėkite tešlos porcijas. Svarbu, kad tešla nebebūtų maišoma, atsargiai išimkite ją šaukštu iš dubens.

Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol paruduos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.

Беру 2 яйца и делаю самое простое тесто. Вылейте тесто на зелёный лук и вкусный завтрак для всей семьи на сковороде готов

Tai paprastos ir ekonomiškos bulvytės su žaliaisiais svogūnais. Tai purios kefyro keptuvės, kurios bus paruoštos vos per pusvalandį.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *