Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš gaminu tokius bulvių pyragus. Traški plutelė, oro tešla ir švelnus įdaras

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai tapo neatsiejamu mūsų gyvenimo atributu. Tik nedaugelis žmonių gali atsispirti nusipirkti pyragą pietums ar užkandžiui. Paprastai mus visus vilioja šviežių kepinių kvapas.

Vienu populiariausių pyragų laikomi bulvių pyragai

.

Jie yra sotūs ir kartu nebrangūs. Tinka net vegetarams, jei tešla tinkamai paruošta

. Žinoma, bulvių pyragai yra lyginamoji naujovė kepimo srityje. Anksčiau bulvės nebuvo vertinamos kaip daržovė, todėl iš jų nieko nebuvo gaminama.

Paruoškime kvapnių ir skanių bulvių pyragų

.

Bulvių pyragaičių tešlos sudedamosios dalys:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • vanduo – 150 ml;
  • pienas – 100 ml;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • greitųjų mielių – 6 g;
  • miltai – 470 g;
  • augalinis aliejus – 4 šaukštai.

Įdarui skirti ingredientai:

  • bulvės – 700 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • sviesto – 50 g;
  • pienas – 150 ml.

Bulvių paplotėlių paruošimas:

Išvirkite nuluptas bulves pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Pieną ir vandenį

supilkite

į dubenį, pašildykite iki maždaug 30 laipsnių C.

Į vandenį su pienu supilkite cukrų, įmuškite kiaušinį ir sudėkite mieles, komponentus sumaišykite. Į mišinį persijokite miltus ir druską ir užminkykite tešlą

Rekomenduojame:  Skaniau nei belyashi ir chebureks. Traškūs mėsos vamzdeliai: valgykite juos kasdien

. Kai tešla pradės stingti, supilkite į ją augalinį aliejų ir toliau minkykite tešlą. Patepkite rankas aliejumi ir minkykite tešlą 5 minutes, kol tešla taps lygi, minkšta ir minimaliai lipni

. Ištepkite gilų dubenį aliejumi ir palikite tešlą valandą šiltai po maistine plėvele.

Пирожки с картошкой готовлю так. Хрустящая корочка, воздушное тесто и нежная начинка

Įdarui išminkykite bulves, palaipsniui įmaišykite sviestą ir karštą pieną

. Padalykite tešlą į 16 dalių ir suformuokite rutuliukus. Suktinukus uždenkite maistine plėvele ir palikite 10 minučių.

Пирожки с картошкой готовлю так. Хрустящая корочка, воздушное тесто и нежная начинка

Suformuokite paplotėlius – tešlą ištempkite į plokščią paplotėlį, į vidų dėkite šaukštą įdaro ir užspauskite tešlos kraštus.

Пирожки с картошкой готовлю так. Хрустящая корочка, воздушное тесто и нежная начинка

Keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Пирожки с картошкой готовлю так. Хрустящая корочка, воздушное тесто и нежная начинка

Rekomenduojama kepinius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius.

Пирожки с картошкой готовлю так. Хрустящая корочка, воздушное тесто и нежная начинка

Tai paprastas paplotėlių receptas, kuris tinka visiems.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *