Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Amerikietiškos vištienos šlaunelės – greitai pagaminamos keptuvėje, o skonis toks pat, kaip iš kepsninės! Puikus patiekalas vakarienei ar susitikimui su draugais

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį receptą sužinojau iš draugės, kuri buvo nuvykusi į JAV. Ji šiek tiek papasakojo apie vietinę virtuvę. Ji sakė, kad ten gaminti maistą tenka retai, bet visada skanu. Ji nusprendė parodyti man vieno jai patinkančio patiekalo receptą. Tai šlaunelės.

Joms paruošti jums reikės: – šlaunelių:

  • Reikės: 6 šlaunelių;
  • 20 g sviesto;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 2 svogūnų;
  • 1 valgomasis šaukštas džiovintų petražolių;
  • augalinio aliejaus;
  • druska;
  • prieskoniai;
  • garstyčios.

Kad mėsa iš tiesų būtų kaip ant grotelių, naudokite kebabams skirtus prieskonius. Jie suteiks patiekalui gražią spalvą ir tinkamą aromatą.

Pradėkime gaminti. Nuplaukite šlauneles, nusausinkite jas. Padarykite ant jų kelis įpjovimus iš abiejų pusių. Tai būtina, kad gerai įmirktų prieskoniais. Jais gerai įtrinkite mėsą.

Paimkite keptuvę, įpilkite lieso aliejaus. Gerai įkaitinkite. Sudėkite šlauneles oda žemyn. Viršų uždenkite pergamentu su skylutėmis garams išeiti. Tai užtikrins traškią plutelę. Kepkite iš visų pusių, kol paruduos.

Paimkite kitą keptuvę. Joje ištirpinkite sviestą. Įpilkite augalinio aliejaus. Suberkite smulkintą česnaką, citrinos sultis, petražoles. Pikantiškumo suteiks šiek tiek garstyčių. Viską gerai išmaišykite.

Rekomenduojame:  Uždarau 45 stiklainius, bet jų nepakanka. Lecho žiemai: nieko papildomo, tik pomidorai ir paprikos

Į keptuvę su padažu sudėkite apkeptas šlauneles. Ant viršaus pabarstykite pusžiedžiais perpjautais svogūnais. Palikite troškintis ant silpnos ugnies 20-25 minutes po dangčiu. Maždaug po 15 minučių šlauneles apverskite ant kitos pusės.

Patiekite kartu su troškintais svogūnais. Tinka bet koks garnyras. Jas galima ruošti šventiniam stalui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *