Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprasčiausias biskvito receptas. Greitai ir skaniai: jums patiks

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Yra žmonių, manančių, kad pyragai būtinai visada turi būti su įdaru. Tačiau, kaip rodo praktika, tai nebūtinai yra būtina kepimo sąlyga. Yra pyragų be įdaro, kurie tokie skanūs, kad sunku atsiplėšti.

Pavyzdžiui, dabar neretai galima rasti gardžių biskvitinių pyragų receptų. Tai pyragas, kurio pagrindu imama biskvitinė tešla – minkšta ir drėgna. Tinkamai apdirbus tokį pyragą, gaunamas puikus desertas prie arbatos

. Biskvitinis pyragas patiekiamas be visko arba su glajumi, kremu ir kitais pabarstukais. Paruoškime greitą biskvitinį pyragą patys.

Biskvitinio pyrago ingredientai:

  • Miltai – 300 g;
  • Cukrus – 200 g;
  • augalinis aliejus – 120 ml;
  • Kiaušinis – 3 vnt;
  • Jogurtas – 200 g;
  • kepimo milteliai – 10 g;
  • Vanilės – žiupsnelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • citrinos žievelės.

Biskvito paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską, cukrų ir vanilę, išplakite mikseriu iki vientisos masės. Į kiaušinių masę supilkite jogurtą, supilkite augalinį aliejų ir dar kartą išmaišykite

. Į masę suberkite citrinos žievelę ir išmaišykite. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tirštą tešlą.

Rekomenduojame:  Paprasta, skani žaliųjų svogūnų pasta: laikosi iki 1 metų. Net nepagalvojau, kad žiemai ruošiu tokius preparatus

Kepimo indą išklokite pergamentu ir sudėkite į jį tešlą

.

Самый простой рецепт бисквитного пирога. Быстро и очень вкусно: вы будете в восторге

Tolygiai paskirstykite tešlą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Самый простой рецепт бисквитного пирога. Быстро и очень вкусно: вы будете в восторге

Gausite puikų minkštą biskvitą. Kad atrodytų išvaizdžiau, galite jį pabarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *