Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Varškės sūrio troškinys, kuris visada pasirodo lengvas ir purus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių renkasi patikrintus receptus, ir aš taip pat turiu vieną, kurį naudoju dažniausiai. Noriu juo pasidalinti. Šis paruošimo būdas garantuoja, kad gatavas patiekalas bus purus ir minkštas.

Receptui tinka šie ingredientai:

  • 800 gramų varškės (turėjau skirtingo riebumo pakuotes – 5% ir 9%);
    4 kiaušiniai;
  • 3 šaukštai l. manų kruopos;
  • 3 šaukštai grietinės;
  • 3 šaukštai cukraus;
  • žiupsnelis druskos;
  • šiek tiek vanilinio cukraus;
  • šiek tiek cukruotų vaisių arba razinų.

Virimas trimis etapais:

  1. Pirmiausia sumaišykite visus ingredientus (išskyrus razinas ir cukruotus vaisius). Plakite mišinį trintuvu tris minutes. Tada sudėkite džiovintus vaisius.
  2. Sutepkite kepimo indą riebalais, pabarstykite manų kruopomis ir supilkite mišinį. Ant viršaus užtepkite trynio.
  3. Kepkite orkaitėje 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tada atvėsinkite tiesiai keptuvėje ir porai valandų padėkite į šaldytuvą – ypač skanu šalta.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.