Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištiena su kiaušiniu – geriausias visų laikų užkandis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis užkandis paruošiamas labai greitai, yra sotus ir maistingas. Jis papuoš bet kokį šventinį stalą. Iš kiaušinio kyšanti šprotų uodega atrodo patraukliai.

Šiam receptui reikalingi kietai virti kiaušiniai. Jie turėtų būti tinkamos konsistencijos ir lengvai lupti. Taigi, kai tik vanduo užvirs, nustatykite laikmatį 8–10 minučių. Tada nedelsdami perkelkite į šaltą vandenį, kad lukštą būtų lengva nulupti. Kiekvieną kiaušinį reikia perpjauti per pusę ir išimti trynį. Juos reikia supjaustyti. Į juos sudėkite kubeliais pjaustytą marinuotą agurką.

Atidarykite šprotų skardinę, nupjaukite žuvies uodegas ir likusią dalį sudėkite į įdarą. Susmulkinkite laiškinius svogūnus ir viską pagardinkite majonezu. Gerai išmaišykite, šprotus sutrinkite šakute. Turėtumėte gauti pašteto pavidalo masę.

Įdaru įdarykite kiaušinio baltymą. Ant viršaus nubrėžkite majonezo tinklelį. Į įdarą įkiškite uodegėlę. Kiaušinius gražiai išdėliokite lėkštėje. Skanaus užkandžio.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.