Sekite mus Facebook'e!
Mes jums pasakysime, kaip padėti kepenims be brangių vaistų.
1. Valgykite pigų cmopodiny su caxapom santykiu 1:2, gerkite arbatą (be karščio).
2. Paimkite varnalėšų šaknų užpilą. Į termosą įdėkite 5 valgomuosius šaukštus susmulkintų varnalėšų šaknų, užpilkite 1 litru verdančio vandens ir palikite 5–6 valandoms. Gerkite po 1/3 puodelio 3 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį.

3. Gerkite erškėtuogių arbatą. Sutrinkite 1 stiklinę erškėtuogių, užpilkite 2 stiklinėmis virinto vandens, įdėkite 1 valgomąjį šaukštą medaus, geriausia liepžiedžių, padalinkite į 3 porcijas ir gerkite visą dieną.
4. Uždarykite jaunus lapelius. 150 g jaunų lapelių užpilkite 3
puodeliais šilto verdančio vandens, palikite 3–4 valandoms. Tada gerkite po 0,5 puodelio 2 kartus per dieną 30 minučių.
5. Gydykite gretutines skrandžio ligas (gastritą, opas). Sumaišykite 100 g medaus, sviesto, kakavos ir 10 ml alavijo sulčių. Gerkite po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
