Sekite mus Facebook'e!
Neįprastas produktų derinys suteiks skonio sprogimą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– burokėliai, 200 g;
— krabų lazdelės, 200 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– kietasis sūris, 100 g;
– česnakai, 2 gvazdikėliai;
– majonezas ir druska pagal skonį.
Verdame burokėlius, kol suminkštės. Norėdami įsitikinti, kad jis iškeps ir lengvai valomas, nedelsdami perkelkite jį iš karšto vandens į šaltą ir palikite 5 minutes. Tada nupilkite vandenį ir vėl užpilkite šaltu vandeniu. Ši technika padeda burokėliams „pasiekti“ ir būti sultingiems.
Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
Krabų lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.
Trys kietieji sūriai ant rupios trintuvės.
Permeskite česnaką per spaudą ir sumaišykite su 4 šaukštais majonezo.
Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite majonezu, sumaišykite salotas, ragaukite, jei reikia, įberkite druskos.
Nereikia užpilti salotų, galite patiekti tiesiai ant stalo. Galite padidinti česnako ir kietojo sūrio kiekį pagal skonį.
