Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokie šaunūs jie gaunasi: Kazachstano baursakai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mano močiutė juos dažnai gamindavo. Vaikystės skonis!

Ingredientai :
-500 ml pieno
-2 valg. š. grietinės
-30 g sviesto -200
ml saulėgrąžų aliejaus
-2 valg. š. cukraus
-1 arb. š. druskos
-10 g mielių
-1 kg miltų

Paruošimas :
1. Į stiklinę įpilkite 1/3 vandens, įberkite šiek tiek cukraus , suberkite mieles, uždenkite lėkštute. Mielės turi pakilti iki dangtelio.

2. Minkykite tešlą, suberdami visus ingredientus ir mieles.

3. Uždenkite tešlą rankšluosčiu, paminkykite, kai pakils, ir taip pakartokite 3 kartus. Tešla taip turėtų pastovėti apie 2 valandas.

4. Iškočiokite sluoksnį į 1–1,5 cm storio, supjaustykite kvadratėliais, uždenkite rankšluosčiu. Jie turėtų taip gulėti apie 20 minučių – ne daugiau, ne mažiau.

5. Kepkite verdančiame augaliniame aliejuje.

Mėgaukitės maistu!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Miltai, vanduo ir žolelės. Skanūs čeburekai su neįprastu įdaru: niekada nepavargstu jų gaminti kasdien.