Sekite mus Facebook'e!
Iš paprastų ingredientų kartais sukuriami nuostabūs patiekalai. Pavyzdžiui, paprastus kopūstus galima paversti maistingais pusryčiais. Šis receptas ne tik skanus, bet ir lengvai paruošiamas. Jums nereikės ilgai troškinti kopūstų giliame puode
. Šiandien papasakosime, kaip galima greitai paruošti kopūstus, nes mums nereikia sudėtingų receptų, kad sukurtume ką nors skanaus ir maistingo.
Ingredientai: 1:
- kopūstai – 250 g;
- kiaušiniai – 3 vnt;
- 10 % grietinėlės – 2 valg. š. l;
- sūris – 100 g;
- druskos – žiupsnelis;
- dešrelės – 2 vnt;
- sviesto – 30 g;
- žolelės.
Paruošimas:
Pradėkime nuo ingredientų paruošimo. Smulkiai supjaustykite kopūstus. Perkelkite į gilų indą ir užpilkite verdančiu vandeniu.
3 vištų kiaušinius sudaužykite į lėkštę, įberkite druskos ir du šaukštus grietinėlės. Išmaišykite iki vientisos masės plakikliu
. 100 g sūrio sutarkuokite smulkia tarka. Dešreles supjaustykite apskritimais.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite kopūstus ir nuolat maišydami pakepinkite. Supilkite kiaušinių ir grietinėlės mišinį ir ant viršaus užbarstykite sūrio.

Kurį laiką virkite uždengę dangtį. Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir apibarstykite likusiu sūriu, papuoškite žolelėmis.

Patiekalas paruoštas!

Dabar kopūstus galite valgyti kasdien!

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


