Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstus ruošiu kasdien. Skaniau nei pica ir omletas: šį receptą naudoju tik pusryčiams

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Iš paprastų ingredientų kartais sukuriami nuostabūs patiekalai. Pavyzdžiui, paprastus kopūstus galima paversti maistingais pusryčiais. Šis receptas ne tik skanus, bet ir lengvai paruošiamas. Jums nereikės ilgai troškinti kopūstų giliame puode

. Šiandien papasakosime, kaip galima greitai paruošti kopūstus, nes mums nereikia sudėtingų receptų, kad sukurtume ką nors skanaus ir maistingo.

Ingredientai: 1:

  • kopūstai – 250 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • 10 % grietinėlės – 2 valg. š. l;
  • sūris – 100 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • dešrelės – 2 vnt;
  • sviesto – 30 g;
  • žolelės.

Paruošimas:

Pradėkime nuo ingredientų paruošimo. Smulkiai supjaustykite kopūstus. Perkelkite į gilų indą ir užpilkite verdančiu vandeniu.

3 vištų kiaušinius sudaužykite į lėkštę, įberkite druskos ir du šaukštus grietinėlės. Išmaišykite iki vientisos masės plakikliu

. 100 g sūrio sutarkuokite smulkia tarka. Dešreles supjaustykite apskritimais.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite kopūstus ir nuolat maišydami pakepinkite. Supilkite kiaušinių ir grietinėlės mišinį ir ant viršaus užbarstykite sūrio.

Капусту готовлю каждый день. Вкуснее, чем пицца и омлет: завтрак готовлю только по этому рецепту

Kurį laiką virkite uždengę dangtį. Sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir apibarstykite likusiu sūriu, papuoškite žolelėmis.

Rekomenduojame:  Salotos "Prancūziškos" - receptas iš žurnalo "Valstietė". Puikiai tinka šventiniam stalui

Капусту готовлю каждый день. Вкуснее, чем пицца и омлет: завтрак готовлю только по этому рецепту

Patiekalas paruoštas!

Капусту готовлю каждый день. Вкуснее, чем пицца и омлет: завтрак готовлю только по этому рецепту

Dabar kopūstus galite valgyti kasdien!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *