Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingi konservuoti pomidorai. Skanus marinatas – patiks visiems

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Konservuoti pomidorai gali būti vitaminų ir mineralų, pavyzdžiui, vitamino C, likopeno ir kalio, šaltinis.

Konservuoti pomidorai taip pat gali būti skaidulinių medžiagų, kurios palengvina virškinimą, šaltinis. Jie

neturėtų būti laikomi

visaverčiu šviežių daržovių pakaitalu,

tačiau

neturėtų būti laikomi ir šviežių daržovių

pakaitalu

.

Jie neturėtų būti laikomi visaverčiu šviežių daržovių pakaitalu, nes konservavimo procese gali būti naudojami papildomi ingredientai, pavyzdžiui, druska, cukrus ir actas. Vis dėlto konservuoti pomidorai yra gana gera šviežių daržovių alternatyva, ypač žiemą.

papasakosime, kaip pasigaminti konservuotų pomidorų

.

Ingredientai: 1:

  • pomidorai – 2,5 kg;
  • česnakas – 7 skiltelės;
  • krapų – ryšulėlis;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • svogūnai – 450 g;
  • juodųjų pipirų žirnių
  • druskos – 2 šaukšteliai 1,5 litro stiklainiui;
  • cukraus – 2,5 valgomojo šaukšto 1,5 litro stiklainiui;
  • rafinuoto aliejaus – 1 valgomasis šaukštas 1,5 litro stiklainiui;
  • 9 % acto – 25 ml 1,5 l stiklainiui.

Konservuotų pomidorų paruošimas:

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite plonomis plokštelėmis, krapus ir petražoles ne itin smulkiai sukapokite.

Rekomenduojame:  Pyragai su braškėmis ant tešlos "Diver". Skanūs pyragaičiai, kurie nesugenda

Prieš konservavimą nepamirškite sterilizuoti stiklainių

.

Ant stiklainio dugno sudėkite maždaug 1 skiltelę česnako, juodųjų pipirų žirnelių, žolelių, ant ⅔ stiklainio uždėkite pomidorų

. Tada ant pomidorų uždėkite svogūnų žiedų, česnako skiltelių, žolelių

.

Ant svogūnų sluoksnio uždėkite pomidorus, pasistenkite užpildyti stiklainį iki pat viršaus ir uždėkite svogūnų žiedus bei žalumynus.

Panašūs veiksmai atliekami ir su kitais stiklainiais

.

Į kiekvieną stiklainį supilkite verdantį vandenį, uždenkite dangteliais ir palikite 15 minučių.

Сочные консервированные томаты. Вкусный маринад - понравится всем

Nusunkite vandenį iš stiklainių, į šį skystį įpilkite druskos, cukraus ir rafinuoto aliejaus. Užvirinkite marinatą, tuo metu į kiekvieną stiklainį supilkite actą

. Supilkite karštą marinatą į stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais, apverskite dugnu į viršų. Uždenkite stiklainius rankšluosčiu ir palikite atvėsti.

Сочные консервированные томаты. Вкусный маринад - понравится всем

Gausite skanius sultingus konservuotus pomidorus. Geras būdas pasigaminti užkandinių pomidorų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *