Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnus troškinys orkaitėje. Paprastas pusryčių receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Troškinys yra vienas seniausių įvairių pasaulio šalių virtuvių patiekalų. Tiesa ta, kad troškinys yra toks universalus, kad jis pateko į daugelio kultūrų virtuves. Ypač pastebimas troškinių populiarumas šalyse, kuriose yra orkaitės ir viryklės.

Kokios yra troškinių rūšys

? Varškės troškinys – tai klasikinė troškinio versija, gaminama iš varškės, kiaušinių, cukraus ir manų kruopų arba miltų. Jis gali būti saldus arba sūrus

. Bulvių apkepas gaminamas iš bulvių košės, į kurią dedama mėsos, žuvies, daržovių arba grybų. Jis dažnai patiekiamas su grietine arba padažu

. Makaronų apkepas – tai itališkos virtuvės patiekalas, gaminamas iš makaronų, mėsos arba daržovių padažo ir sūrio.

Papasakosime, kaip paruošti paprastą apkepą pusryčiams

.

Ingredientai: 1:

  • varškės sūris – 800 g;
  • manų kruopos – 4 valg;
  • jogurtas – 200 g;
  • kiaušinis – 6 vnt;
  • cukraus – 100 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • sultenių – 150 g.

Varškės apkepo paruošimas:

Iš varškės perteklinį vandenį pertrinkite per sūrmaišį. Į varškę suberkite manų kruopas ir jogurtą, išmaišykite

Rekomenduojame:  Paprastos bulvės, o recepto prašys visi kaimynai. Bulvių paplotėlis: grožis ir nuostabus skonis

. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su vaniliniu ir klasikiniu cukrumi. Kiaušinių

mišinį

supilkite į varškės

masę

, pasūdykite ir plakite panardinamuoju mikseriu iki vientisos masės.

Į varškės masę supilkite sultenes ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite į ją varškės masę.

Нежная запеканка в духовке. Простой рецепт на завтрак

Kepkite indą 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių.

Нежная запеканка в духовке. Простой рецепт на завтрак

Rezultatas – turime gardų minkštą ir švelnų varškės apkepą. Kad būtų saldžiau, apkepą galite pabarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *