Sekite mus Facebook'e!
Jei reikia ką nors greitai iškepti, tiesiog pasiekite skanaus abrikosų pyrago receptą. Tai ne tik lengva, bet ir jus maloniai nustebins gaunamas skanus skonis.
Tortas, kurį ruošiate namuose, yra ne tik jūsų šeimai, bet ir lankytojams, daug sveikesnis ir skanesnis nei parduotuvės sausainiai. Jo paruošimas nėra sunkus, o abrikosai suteikia jam skanų skonį. Jų dėka šis desertas bus ne tik saldus, bet ir šiek tiek rūgštokas, o būtent toks derinys privers papildyti visus susirinkusius. Nustebsite, kaip greitai jis dingsta nuo stalo.
Abrikosų pyragui paruošti reikalingi ingredientai:
- 150 gramų cukraus
- 250 gramų paprastų miltų
- 3 kiaušiniai
- 120 mililitrų augalinio aliejaus
- 150 mililitrų pieno
- 3 šaukštai abrikosų uogienės
- 100 gramų kokoso drožlių
- vanilinio cukraus
- kepimo milteliai
- žiupsnelis druskos

Kaip ir bet kuriame kepinyje, pirmiausia gaminame tešlą
Tešlai paruošti reikės gilaus dubenėlio, kuriame kiaušinius sumaišysime su druska, klasikiniu ir vaniliniu cukrumi. Šį mišinį rankiniu arba elektriniu plaktuvu išplakite į vientisą masę . Tada į mišinį įpilkite augalinio aliejaus ir pieno, viską gerai išmaišykite. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į dubenį naudodami sietelį.

Abrikosų uogienė dedama iškepus
Paruošus mišinį, tinkamai apdorojame ir pilame ant kepimo skardos. Į jį būtina iš anksto įdėti kepimo popierių , kad tešla ant bandelės nepridegtų iki kepimo skardos. Taip paruoštą skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite ant stalo dar šiltą bandelę ir pertepkite ją abrikosų uogiene.

Marmelado dėka mūsų gauta bandelė bus elastinga ir skani
Kai bandelė pasidengia marmeladu, papuošimui ją apibarstykite kokoso drožlėmis. Kadangi abrikosų marmeladą į bandelę dedame tik ištraukę iš orkaitės, jį nesunkiai galime pakeisti braškių, aviečių ar mėlynių marmeladu. Šį žingsnį galime pritaikyti pagal savo skonį arba tai, ką šiuo metu turime.
