Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Garsieji vokiški ledai. Visame pasaulyje garsaus deserto receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vokiški ledai yra ypatinga ledų rūšis, kuri skiriasi nuo kitų ledų dėl unikalaus recepto ir paruošimo būdo. Jie yra tirštos konsistencijos, sodraus skonio ir aromato, o jų sudėtyje dažnai būna neįprastų ingredientų, pavyzdžiui, saldymedžio sirupo, uogų sulčių ar net alaus.

Vokiški ledai labai populiarūs ne tik Vokietijoje, bet ir visame pasaulyje. Jų galima rasti daugelyje kavinių ir restoranų, besispecializuojančių vokiškoje virtuvėje, taip pat ledų parduotuvėse visame pasaulyje.

Papasakosime, kaip pasigaminti savo ledus namuose.

Ingredientai: 1:

  • Persikai sirupe – 500 g;
  • cukraus – 60 g;
  • kukurūzų krakmolo – 60 g;
  • citrinos sultys;
  • kondensuotas pienas – 90 g;
  • plakta grietinėlė – 200 ml;
  • kreminis sūris – 200 ml.

Vokiškų ledų paruošimas:

Supjaustykite persikus mažais kubeliais. Visą skystį iš jų iš anksto

supilkite

į puodą, į tą patį puodą sudėkite supjaustytus persikus ir panardinamuoju maišytuvu paverskite juos tyrele

. Į persikų tyrę supilkite cukrų, maišykite, kol smėlio grūdeliai ištirps

.

Supilkite krakmolą, išmaišykite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs

Rekomenduojame:  Kaimo džiaugsmas: naminis paštetas „Kijevo“

. Tada perpilkite tyrę į atskirą indą. Palikite tyrę atvėsti po plėvele iki kambario temperatūros.

Į dubenį su citrinos sultimis supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite. Atvėsusią plaktą grietinėlę išplakite mikseriu, kol pastebimai pasieksite piką

. Į plaktą grietinėlę supilkite kondensuotą pieną ir citrinų sultis. Mišinį plakite mažiau nei minutę iki vientisos masės, tada sudėkite kreminį sūrį. Sudedamąsias dalis plakite mikseriu iki visiško susijungimo

. Į grietinėlės masę dalimis supilkite persikų tyrę, išmaišykite. Tada perpilkite į formą, išlyginkite ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Знаменитое немецкое мороженое. Рецепт десерта известного на весь мир

Rezultatas – vokiški persikų ledai. Skirtingai nei parduotuviniai ledai, jie pagaminti tik iš natūralių ingredientų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *