Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Soda padės. Sultingi vištienos skrandžiai padaže: paprastas ir skanus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Troškinti vištienos skrandukai yra maistingas ir skanus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Juose yra daug baltymų, taip pat B grupės vitaminų ir mineralinių medžiagų (geležies, cinko, seleno), kurios būtinos žmogaus sveikatai palaikyti.

Yra daug troškintų vištienos skrandukų receptų

.

Juos galima patiekti su bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, bulvių koše, ryžiais ar grikiais. Jie taip pat dera su daržovių salotomis

. papasakosime paprastą vištienos skrandukų receptą

:

  • Vištienos skrandžiai – 1 kg;
  • valgomoji soda – 1 valgomasis šaukštas;
  • svogūnai – ½ kg;
  • augalinis aliejus – 100 g;
  • miltai – 2 šaukšteliai;
  • pomidorų tyrės – 400 g;
  • paprika – 1 šaukštelis;
  • raudonosios aštriosios paprikos – ½ šaukštelio;
  • maltų juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • verdančio vandens – 300 ml;
  • kalendros – ryšulėlis.

Vištienos skrandukų paruošimas:

Nuplautus vištienos skrandukus užpilkite vandeniu su soda ir palikite 2 val. Tada skilvelius dar kartą nuplaukite ir virkite, kol bus paruošti.

Сода поможет. Сочные куриные желудочки в соусе: простой и вкусный рецепт

Išvirtus subproduktus sudėkite į atskirą dubenį. Svogūnus supjaustykite plunksnomis ir apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi

Rekomenduojame:  Vasaros karštieji sumuštiniai: jie patiks visiems svečiams. Sultingas įdaras ant traškios bandelės

. Kiekvieną skranduką supjaustykite į kelis nedidelius gabalėlius. Keptuvėje su keptais svogūnais iš miltų padarykite ertmę,

joje lengvai apkepkite miltus ir sumaišykite su svogūnais. Į mišinį suberkite tarkuotus pomidorus, papriką, raudonąją aštriąją papriką ir juoduosius pipirus.

Сода поможет. Сочные куриные желудочки в соусе: простой и вкусный рецепт

Pomidorus sumaišykite su svogūnais ir prieskoniais, sudėkite griežinėliais supjaustytus skrandukus. Užpilkite patiekalą verdančiu vandeniu ir ant silpnos ugnies pradėkite troškinti.

Сода поможет. Сочные куриные желудочки в соусе: простой и вкусный рецепт

Sumaišykite skrandukus su padažu, po dangčiu troškinkite 15 minučių. Tuo metu susmulkinkite kalendrą ir pabarstykite ja patiekalą.

Сода поможет. Сочные куриные желудочки в соусе: простой и вкусный рецепт

Gausite sultingus vištienos skrandukus padaže. Vietoj pomidorų tyrės šiame recepte galite naudoti tokį patį kiekį pomidorų pastos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *