Sekite mus Facebook'e!
Gražios ir skanios salotos su vištiena.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– ilgagrūdžiai ryžiai, pusė stiklinės;
— vištienos filė, 2 vnt;
– morkos, 2 vnt;
– agurkai, 2 vnt;
– svogūnas, 1 vnt;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– majonezas, salotos, krapai.
Virimo procesas
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, atvėsinkite.
Morkas sutarkuokite, įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite, kol suminkštės. Leiskite atvėsti.
Išvirkite mėsą. Taip pat išverdame kiaušinius.
Salotas formuojame dėliodami sluoksnius, ant kiekvieno padarydami majonezo tinklelį.
Pirmas sluoksnis – salotų lapai, ant jų uždėkite ryžių.
Antrasis sluoksnis yra filė.
Trečias sluoksnis – kubeliais pjaustytas svogūnas.
Ketvirtasis sluoksnis – morkos.
Penktasis sluoksnis – kubeliais pjaustytas agurkas.
Kiaušinio baltymą supjaustykite plonomis juostelėmis ir padėkite ramunėlės pavidalu ant agurko viršaus. Pusė trynio yra ramunėlių vidurys. Tarp ramunėlių pabarstykite smulkintų krapų.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
