Sekite mus Facebook'e!
Šis šokoladinis kremas yra tiesiog neįtikėtinai skanus!

Aš vaikams suteikiu vietos pyragams ir pati juos valgau su malonumu!
Sudedamosios dalys:
1 stiklinė pieno (250 ml)
3 šaukštai kakavos miltelių
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai miltų
70–80 gramų sviesto
Paruošimas:
Įdedu puodą, užpilu pienu, suberiu cukrų, miltus ir kakavą. Įjungiu viryklę ir periodiškai pamaišau šluotele, antraip miltai pradeda lipti prie dugno. Užvirinau, užpūtu, paviriau minutę ir nuimu nuo ugnies.
Leiskite atvėsti apie 20 minučių. Dabar sudėkite sviesto gabalėlius ir gerai išmaišykite, mišinys iš karto pradės blizgėti. Ant viršaus užtarkuoju 1/4 šokolado plytelės (recepte nenurodyta). Mišinį sudėjau į stiklainį. Šokolado gabalėliai pasiskirstys tolygiai.
Skanu. Jei dar pridėsite maltų riešutų, bus tiesiog super!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
