Sekite mus Facebook'e!
Avižos, gyvenimo eliksyras, padės atsistoti ant kojų net ir sunkiausiai sergantiems: jos išsprendžia daugybę sveikatos problemų ir atkuria jėgas.
Galite gerti kaip arbatą:
1 valgomąjį šaukštą avižinių dribsnių 2 puodeliams vandens, virkite ant silpnos ugnies apie valandą, uždengę.
Vienas geriausių receptų sveikatai gerinti.
Vieną stiklinę avižinių dribsnių (arba bent jau „Hercules“) užpilkite penkiomis stiklinėmis vandens, virkite iki pusės, kol pasieks skystos želė konsistenciją.
Nukoškite ir supilkite į sultinį tokį patį kiekį pieno (apie dvi stiklines), vėl užvirinkite.
Į tokiu būdu gautą skystį įberkite 4 arbatinius šaukštelius medaus (pagal skonį) ir vėl užvirinkite.
Gautą malonų gėrimą galima gerti šiltą arba kaitintą visą dieną dviem ar trimis dozėmis.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.


