Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvių tešloje kepta lydeka! Stulbinantis rezultatas!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jūrinė lydeka yra skani ir sveika žuvis. Ją kepant bulvių tešloje, ji tampa dar skanesnė.

Ingredientai:
Jūrinės lydekos filė – 350 gramų;
Paruoštas majonezas – 2 šaukštai;
Kiaušiniai – 1 gabalėlis
; Bulvė – 1 gabalėlis (didelis gumbas);
Sviestas – 30 gramų;
Miltai – 10 gramų;
Prieskoniai žuvies patiekalams gaminti – 5 gramai.

Nurodymai:
Tešlai paruošti bulves stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su kiaušiniu bei majonezu. Jei tešla per skysta, įberkite šiek tiek miltų ir dar kartą gerai išmaišykite. Mišinys turi būti pakankamai tirštas, kad jis nenulašėtų nuo žuvies.
Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
Jūros lydekos gabalėlius nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pabarstykite žuvies prieskoniais. Kiekvieną jūrų lydekos gabalėlį pamirkykite bulvių tešloje ir sudėkite į kepimo indą.
Kepkite orkaitėje 40 minučių, nustatę mažą temperatūrą, 190 laipsnių Celsijaus (350 laipsnių Farenheito).

Skanaus! Pasidalinkite šiuo receptu su draugais, kad jie taip pat galėtų jį išbandyti.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.