Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nustojau pirkti jogurtą iš parduotuvės! Parodysiu 3 paprastus būdus, kaip jį pasigaminti namuose be jogurto gaminimo aparato.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jogurtas yra labai skanus ir sveikas patiekalas, kurį mėgsta visi – nuo mažo iki didelio. Kokybiško produkto kaina parduotuvėje yra nemaža, todėl daugelis žmonių jau seniai jį gamina namuose.

Geriausia pirkti naminį pieną, kuriame yra pakankamas procentas riebalų. Užvirinkite ir atvėsinkite iki 40-42 laipsnių temperatūros. O jei jau turite virinto pieno, tiesiog pašildykite jį iki šios temperatūros.

Patarimas: temperatūrą galima patikrinti paprastai: įmerkite pirštą į pieną ir, jei jis tiesiog karštas, nenusideginate, bet jaučiate, kad jis tiesiog karštas, vadinasi, temperatūra normali.

Jei į labai karštą pieną įdėsite raugo, jogurto negausite

. Šiandien

raugo

galima nusipirkti parduotuvėje arba vaistinėje

. Masę išmaišykite (raugo paketėliai skirti skirtingiems kiekiams, todėl atidžiai perskaitykite instrukcijas).

Trys jogurto gaminimo būdai:

  • supilkite masę į jogurtui skirtus indus (tiesiog stiklinius indelius) ir įdėkite juos į multivariklio dubenį bei įjunkite programą „jogurtas”. Arba nustatyti rankinį režimą – 8 valandas 40 laipsnių temperatūroje. Pieną taip pat galima tiesiog supilti į patį dubenį;
  • stiklinius indelius su mase įdėti į daržovių džiovyklą (orkaitę) ir taip pat nustatyti 8 valandas ir 40 laipsnių temperatūrą;
  • puodą (geriausia imti su storu dugnu ir sienelėmis) su pieno mase apvyniojame šilta antklode arba pūkine striuke ir paliekame 8-10 val.
Rekomenduojame:  Skaniausios salotos su krabų lazdelėmis. Greitos užkandinės salotos bet kokiai progai

Panaudoję vieną iš jogurto virimo būdų, 1 valandai įdėkite jogurtą į šaldytuvą, kad jis taptų tirštesnis.

Перестала покупать йогурт в магазине! Покажу 3 простых способа, как приготовить его дома без йогуртницы

Taip lengvai, nors ir ne greitai, galima pasigaminti natūralų, skanų gėrimą, kurį vėliau dar galima sumaišyti su uogomis ar vaisiais, tiek šviežiais, tiek šaldytais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *