Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dešrą iš parduotuvės pamiršite. Nepirkite, o pasigaminkite dešros namuose

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pati skaniausia dešra yra naminė dešra, kurią patys gaminate iš kokybiškų produktų. Jokie parduotuvėje pirkti produktai niekada nebus skanesni už dešrą, kurią pasigaminsite pagal šį paprastą receptą.

Jai paruošti reikės šių ingredientų:

  • jautienos, 1,8 kg;
  • kiaulienos, 3 kg;
  • taukų, 700 g;
  • česnako, 2 galvos;
  • 5 % nitritinė druska, 100 g;
  • mėsos prieskoniai, 10 g;
  • pipirai;
  • vanduo, 200 g;
  • apvalkalas.

Kepimo procesas

Mėsa gerai nuplaunama ir nusausinama.

Jautiena susmulkinama mėsmale

. Nuo lašinių pašalinama oda, supjaustoma mažais kubeliais ir sumaišoma su malta jautiena.

Kiauliena

supjaustoma

gabaliukais ir sumaišoma su malta mėsa ir lašiniais.

Apvalkalas gerai nuplaunamas, jei turite natūralų.

Česnakai susmulkinami trintuvu

ir

sumaišomi su malta

mėsa

.

Taip pat įdedama druskos, pipirų ir prieskonių, vandens ir masė gerai išmaišoma.

Patarimas: jei dedate įprastos druskos, tuomet 1 kg mėsos tenka 10-12 g druskos. Taip pat atkreipkite dėmesį. Kad malta mėsa nebūtų sausa, ir pagal poreikį įpilkite vandens.

Užpildykite kiaurasamtį malta mėsa ir nusiųskite į šaldytuvą dienai ar dviem.

Rekomenduojame:  Manų kruopų blynai - greiti ir skanūs. Blynus gaminu tik su manų kruopomis

Вы забудете о колбасе из магазина. Не покупайте, а готовьте колбасу в домашних условиях

Žarnas suriškite siūlu, kad pagamintumėte porcijines dešreles

. Dešreles išvirkite, kad būtų minkštesnės – įdėkite jas į verdantį sultinį ir po 10 minučių išimkite.

Вы забудете о колбасе из магазина. Не покупайте, а готовьте колбасу в домашних условиях

Dešros rūkomos rūkykloje 4-7 valandas. Laikas priklauso nuo to, kiek rūkytos bus dešrelės.

Вы забудете о колбасе из магазина. Не покупайте, а готовьте колбасу в домашних условиях

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *