Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Rauginti kopūstai per vieną dieną. Kiekvienas raugintus kopūstus gamina savaip, bet aš juos gaminu greitai ir skaniai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greitai rauginti kopūstai. Kitokiu būdu raugintų kopūstų niekada negaminsite. Vos per 24 valandas kopūstai bus paruošti. Tokių kopūstų neįmanoma persūdyti, nes vandens ir druskos tirpalas ruošiamas atskirai, tam tikromis proporcijomis, o ne „iš akies”. Tokius kopūstus laikau šaldytuve. Rauginti kopūstai stiklainyje Traškūs ir sultingi. Paprasčiausias receptas. Rauginti kopūstai yra paprasti, skanūs ir naudingi!

Paruošimas:

Sudėkite į stiklainius, bet ne sandariai.

Квашеная капуста за одни сутки. Все квасят по-своему, а я быстро и вкусно

Pereikime prie marinato. Sumaišykite vandenį, lauro lapą, druską, žirnelius ir cukrų. Pastatykite ant ugnies. Kai viskas užvirs, supilkite augalinį aliejų ir actą

Supilkite kopūstus, palikite ant stalo kambario temperatūroje.

Квашеная капуста за одни сутки. Все квасят по-своему, а я быстро и вкусно

Kai atvės, įdėkite į šaldytuvą. Per 24 valandas kopūstai bus paruošti.

Квашеная капуста за одни сутки. Все квасят по-своему, а я быстро и вкусно

Raugintų kopūstų receptas:

Kopūstai: 1 kg.

Pipirai 1 vnt.

Morkos 2 vnt.

0,5 l vandens.

Druska 1 valgomasis šaukštas. Cukrus 100 g.

Lauro lapai 3 vnt.

Pipirų žirneliai 10 vnt.

Augalinis aliejus 100 ml.

9 % actas 100 ml.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *