Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įdaryti kopūstai pagal turkų virėjo patarimą. Užuot maigę kopūstų lapus, sumaišome juos su malta mėsa ir kepame kaip kotletus.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pasirodo, Rytuose taip pat mėgstama gaminti tokį patiekalą kaip įdaryti kopūstai. Žinoma, jis skiriasi nuo mums įprasto, bet yra skanesnis. Ir juos paruošti ne taip sudėtinga. Juos galima vadinti lašiniais, nes jie formuojami kaip kotletai. Kopūstuose nereikia nieko vynioti. Tai bus viduje. Patiekalas labai sotus, bet dietinis.

Gaminimui reikės: 1:

Reikės: 500 g maltos mėsos;

svogūno;

morkų;

2 skiltelių česnako;

0,5 šaukštelio kalendros;

druskos, prieskonių – pagal skonį.

Keptuvėje reikia įkaitinti saulėgrąžų aliejų. Ant jo pakepinti svogūną, kol paruduos. Tada sudėkite morkas. Po minutės ar dviejų supilkite smulkintus kopūstus.

Viską sumaišykite ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 15 minučių. Baigiant troškinti pasūdykite. Paruoštą kepsnį reikia perkelti į gilų indą.

Į daržoves sudėkite maltą mėsą ir prieskonius. Masę išmaišykite ir pradėkite formuoti įdarytus kopūstus. Jų nereikia daryti didelių. Iš karto galite perkelti į keptuvę ir kepti, kol paruduos iš abiejų pusių.

Patiekti su garnyru nebūtina. Tai savarankiškas patiekalas, su kuriuo puikiai dera salotos ir duona.

Rekomenduojame:  Sausainiai arbatai už 15 minučių. Skanus ir greitas receptas

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *