Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kotletų nebegaminu. Visų mėgstamas receptas: vargšas žydas pasidalijo gudrybe

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokia daržovė kaip baklažanas, kaip ir cukinija, nėra labai paklausi kulinarijoje. Dauguma žmonių paprasčiausiai neįžvelgia jos naudos sau. Tik sveikos mitybos šalininkai supranta melsvadumblio ypatumus ir žino, kiek daug dalykų galima skaniai paruošti.

Ir iš tiesų, jei daržovė ruošiama tinkamai, galima įvertinti visą jos skonio harmoniją. Pavyzdžiui, yra neįprastų kotletų receptas.

Jam reikės:

  • Reikės: 2 baklažanų;
  • 300 g maltos mėsos;
  • 2 kiaušinių;
  • 100 pieno;
  • 3 valg. š. miltų; cu
  • druskos pagal skonį.

Paruoškite apetitą žadinančius vokus:

Nuplaukite kalendras ir supjaustykite išilgai plonomis 2-3 mm storio plokštelėmis.

Kiekvieną jų pasūdykite ir palikite 10 minučių, kad išsiskirtų sultys. Į dubenį įpilkite vandens ir sudėkite į jį plokšteles. Ant viršaus uždėkite plokščią lėkštę ir palaukite 10 minučių.

Per tą laiką faršą reikia sumaišyti su svogūnais, perleisti per mėsmalę. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Daržovių lėkštes perkelkite ant popierinių rankšluosčių, kad išdžiūtų. Uždenkite jas rankšluosčiu. Ant sausų lėkščių galima dėti ploną sluoksnį maltos mėsos. Kelis kartus suvyniokite kraštą į vidų, kad gautųsi kvadratas.

Rekomenduojame:  Švelnus desertinis pyragas: supjaustytas kaip pyragėlis. Paprastas ir skanus

Dubenyje išplakite kiaušinius su druska. Į mišinį supilkite pieną ir išmaišykite. Persijokite miltus. Turėtų gautis skysta tešla. Šioje tešloje išvoliokite kvadratėlius. Į keptuvę supilkite liesą aliejų, įkaitinkite jį ir uždengę dangčiu kepkite vokelius ant vidutinės ugnies, kol paruduos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *