Sekite mus Facebook'e!
Bulvės, keptos su lašiniais ir laiškiniais česnakais – kas gali būti gražiau. Greitai iškepa, o skonis neįtikėtinas. Šiam pikantiškam patiekalui paruošti reikia:

- Reikės: 1 kg bulvių;
- 100 g šviežių nesūdytų šaldytų lašinių;
- 1 ciberžolės;
- 250 g laiškinių česnakų;
- paprikos;
- druska;
- čatnis;
- prieskoniai.
Pradėkite gaminti:
Išimkite bulves iš lupenų, nuplaukite jas ir supjaustykite kubeliais. Obov’yazkovo bulves reikia išdžiovinti. Dėkite jas ant dekos. Sutarkuokite lašinius. Cibulę supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Kubeliais supjaustykite čeburekus arba galite naudoti dešrą ar bet kokią kitą virtą mėsą. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite prieskonių.
Perkelkite į deko, išlyginkite, uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50 minučių.
Nuimkite foliją ir palikite dar 10 minučių, kad iškepęs apkepas įgautų pikantišką plutelę. Pagardinimui galite įpilti siros, žalumynų.
Puikiai tinka su salotomis, marinuotais agurkėliais, pomidoromis, raugintais kopūstais.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
