Sekite mus Facebook'e!
Majonezas čia yra pagrindinis akcentas!

Pagrindinės sudedamosios dalys:
- Majonezas – 2 šaukštai
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Cukrus – 2 šaukštai
- Vanilinas, kepimo milteliai, druska – po pusę arbatinio šaukštelio kiekvieno
- Augalinis aliejus – 2 šaukštai
- Šiltas virintas vanduo – 0,5 litro
- Miltai – 9 šaukštai
Žingsnis po žingsnio virimo receptas – vaizdo įraše:
Štai dar viena puiki idėja:

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
