Sekite mus Facebook'e!
Vokiečiai žino vieną ar du dalykus apie skanius patiekalus!

Ingredientai :
1 puodelis neriebaus kefyro,
1 puodelis manų kruopų,
2 kiaušiniai,
3 vidutinio dydžio obuoliai arba 5 maži (geriausia raudoni),
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių,
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių arba gesintos sodos,
stevija pagal skonį.
Paruošimas :
1. Į kefyrą suberkite manų kruopas, steviją, kepimo miltelius ir įmuškite kiaušinius. Gerai išplakite arba išmaišykite.
2. Uždenkite ir šaldykite 30 minučių .
3. Tuo tarpu sutarkuokite obuolius smulkia tarka, apšlakstykite citrinos sultimis ir, jei norite, pabarstykite cinamonu.
4. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir sumaišykite su obuoliais.
5. Sudėkite tešlą į kepimo indą. Kepkite apie 40 minučių.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
