Sekite mus Facebook'e!
Vakaras su ja tikrai nebus nuobodus!

Jis gaminamas be cukraus, o tai reiškia, kad gėrimas išlaiko konjako skonį, kuris gerai dera su avietėmis.
Sudedamosios dalys :
- avietės – 750 gramų;
- konjakas – 1 litras.
Paruošimas :
1. Nuvalytas ir nuplautas avietes sudėkite į stiklainį.
2. Įpilkite konjako tiek, kad jis 2–3 cm padengtų aviečių sluoksnį .
3. Sandariai uždarykite stiklainį dangteliu ir padėkite į šiltą vietą 45–60 dienų.
4. Nusausinkite avietes konjake iš nuosėdų ir perkoškite per vatą.
5. Supilkite į butelius laikymui.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
