Sekite mus Facebook'e!
Ši sriuba patinka absoliučiai visiems!

Sudedamosios dalys :
Vištienos krūtinėlė – 300 g
Morkos – 1 vnt
Bulvės – 3 vnt
Žalieji žirneliai – maža sauja
Svogūnas – 1 vnt
Sūris – 50 g
Kiaušinis – 1 vnt
Miltai – 4 šaukštai
Druskos ir prieskonių – pagal skonį
Augalinis aliejus – kepimui
Paruošimas :
1. Užvirinkite vištienos krūtinėlės sultinį ,
2. Vištieną supjaustykite į pluoštus ir sumeskite atgal į sultinį.
3. Bulves supjaustykite kubeliais ir išvirkite sultinyje.
4. Paruoškite standartinį kepimo būdą
5. Į sriubą sudėkite keptas daržoves
6. Laikas gaminti sūrio kukulius: sutarkuokite sūrį, įmuškite kiaušinį, išmaišykite ir palaipsniui mažomis porcijomis suberkite miltus. Tešla turi šiek tiek lipti prie rankų.
7. Iš jo padarykite mažus rutuliukus.
8. Sudėkite kukulius kartu su žaliaisiais žirneliais ir virkite dar 10 minučių, uždenkite dangčiu ir leiskite sriubai pritraukti 5 minutes.
Skanaus!!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
