Sekite mus Facebook'e!
Puikus receptas, kai norisi kažko skanaus ir sotaus tuoj pat. Šie sūrio pyragėliai gaminami
be mielių , iškepami per kelias minutes ir tampa neįtikėtinai aromatingi, aukso rudos spalvos ir minkšti viduje. Taip pat galite juos įdaryti kumpiu arba dešrelėmis – ir gausite sotų užkandį ar netgi vakarienės pakaitalą.
🛒 Tešlos ingredientai:
- 🥄 Miltai – 2 puodeliai
- 🥛 Kefyras – 1 stiklinė
- 🧀 Kietasis sūris (tarkuotas) – 1 puodelis
- 🧂 Druska – ½ arb. šaukštelio.
- 🔸 Cukrus – ½ arb. šaukštelio.
- 🥄 Soda – ½ arb. šaukštelio.
🧑🍳 Paruošimas:
- Dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir gerai išmaišykite, kol susidarys minkšta, elastinga tešla.
- Tešlą padalinkite į mažus rutuliukus ir kiekvieną šiek tiek iškočiokite.
- Įdarui galite naudoti tarkuotą kumpį arba dešreles 🌭.
- Į tešlos vidurį įdėkite šiek tiek įdaro, užspauskite kraštus ir atsargiai iškočiokite.
- Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po dangčiu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
🔥 Šias spurgas galite patiekti tiek karštas, tiek šaltas – skanu bet kokia forma! Jos puikiai dera su grietine, kečupu ar mėgstamu padažu 💛
Išsaugokite receptą ir pasidalykite su draugais – šias spurgas verta paragauti bent kartą! 😍
