Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sūrio spurgos per 10 minučių – akimirksniu dings nuo stalo!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Puikus receptas, kai norisi kažko skanaus ir sotaus tuoj pat. Šie sūrio pyragėliai gaminami 
be mielių , iškepami per kelias minutes ir tampa neįtikėtinai aromatingi, aukso rudos spalvos ir minkšti viduje. Taip pat galite juos įdaryti kumpiu arba dešrelėmis – ir gausite sotų užkandį ar netgi vakarienės pakaitalą.

🛒 Tešlos ingredientai:

  • 🥄 Miltai – 2 puodeliai
  • 🥛 Kefyras – 1 stiklinė
  • 🧀 Kietasis sūris (tarkuotas) – 1 puodelis
  • 🧂 Druska – ½ arb. šaukštelio.
  • 🔸 Cukrus – ½ arb. šaukštelio.
  • 🥄 Soda – ½ arb. šaukštelio.

🧑‍🍳 Paruošimas:

  1. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir gerai išmaišykite, kol susidarys minkšta, elastinga tešla.
  2. Tešlą padalinkite į mažus rutuliukus ir kiekvieną šiek tiek iškočiokite.
  3. Įdarui galite naudoti tarkuotą kumpį arba dešreles 🌭.
  4. Į tešlos vidurį įdėkite šiek tiek įdaro, užspauskite kraštus ir atsargiai iškočiokite.
  5. Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po dangčiu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

🔥 Šias spurgas galite patiekti tiek karštas, tiek šaltas – skanu bet kokia forma! Jos puikiai dera su grietine, kečupu ar mėgstamu padažu 💛

Rekomenduojame:  Pagal šį receptą pasimėgaukite mėsa. Sultinga krūtinėlė orkaitėje: galite gauti kuo pigesnę mėsą

Išsaugokite receptą ir pasidalykite su draugais – šias spurgas verta paragauti bent kartą! 😍

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.