Sekite mus Facebook'e!
Naminė „Nutella“. Privalote išbandyti šį receptą, jis yra pats geriausias!
Jau seniai gaminu naminę „Nutella“, ji gaunasi daug skanesnė nei pirktinė, sveikesnė ir pigesnė. Labai skanu tiek užtepus ant bandelės, tiek su arbata su blynais ar vafliais. Dar gaminu ir šį desertą: paruošiu krepšelius, tada į vidurį dedu „Nutella“, o ant viršaus – riešutų! Išeina neįtikėtinai skanu.
Sudedamosios dalys:
Pienas – 1 stiklinė;
miltai – 1,5 šaukšto;
cukrus – 1 puodelis;
kakava – 2 šaukštai;
sviestas – 1 valgomasis šaukštas;
malti graikiniai riešutai – 3 šaukštai.
Naminė „Nutella“. Žingsnis po žingsnio receptas
Užvirinkite pieną ir sviestą.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir kakavą.
Atsargiai supilkite gautą mišinį į pieną, nuolat maišydami.
Mišinys turėtų virti ant silpnos ugnies 10–12 minučių.
Atvėsinkite, suberkite maltus riešutus ir atšaldykite.
Naminė „Nutella“ – geriausias pasirinkimas pusryčiams su skrudinta duona. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
