Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vasaros hitas jūsų virtuvėje: sutarkuokite cukinijas ir įmuškite kiaušinius. Patiekalas, kuris patiks visiems

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijų blyneliai – tai patiekalas, kuris visada būna lengvas ir labai skanus. Paprastai jie gaminami iš jaunų cukinijų, kiaušinių, miltų ir česnakų. Tešla kepama keptuvėje, kol pasidengia gražia auksine plutele.

Šių blynelių skonis švelnus ir gaivus. Viduje jie minkšti, o išorėje – maloniai traškūs.

Tokie blynai atsirado todėl, kad žmonės stengėsi panaudoti visas daržoves, kurios augo darže. Cukinijų visada gausu, todėl be įprastų patiekalų, tokių kaip troškiniai ar apkepai, buvo sugalvota jų įmaišyti į blynų tešlą.

Cukinijų blyneliai skanūs bet kokiu pavidalu: karšti ar jau atvėsę, kaip lengvas užkandis

.

Prie jų tinka grietinė, įvairūs jogurto padažai, šviežios žolelės ir net sūris.

Sudedamosios dalys: cukinijų cukatos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos:

  • Sudėtis: cukinijos – 500 g;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • krapų – pora šakelių;
  • Miltai – 140 g;
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Cukinijų blynų paruošimas:

Rekomenduojame:  Lazanija su slaptu ingredientu. Skanus ir sotus troškinio receptas pietums ar vakarienei

Sudėkite cukiniją ant stambios tarkos, suberkite krapus, česnako skilteles pertrinkite per presą. Į cukinijų masę įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir juodųjų pipirų, išmaišykite.

Летний хит на вашей кухне: натрите кабачки и добавьте яйца. Блюдо, от которого все будут в восторге

Į masę supilkite miltus ir išminkykite cukinijų blynų tešlą. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Летний хит на вашей кухне: натрите кабачки и добавьте яйца. Блюдо, от которого все будут в восторге

Tai lengvai paruošiami, švelnūs ir aromatingi cukinijų blyneliai. Puikiai tinka pusryčiams, patiekiami su grietine arba graikišku jogurtu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.7 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *