Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paimu 1 kiaušinį ir 1 obuolį. Tinginio pyrago receptas: skanus ir erdvus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dėl laiko stokos žmonės ne visada gali sau leisti namuose keptus kepinius. Problema ta, kad pagal daugumą receptų reikia ilgai minkyti tešlą arba kruopščiai vynioti įdarą. Galite supaprastinti procesą ir griebtis paprasto paruošimo būdo

. Pateikiame tinginių pyragų receptą

.

Juos lengva ir paprasta pagaminti, jei namuose turite būtiniausių produktų. Puikus variantas užkandžiui darbe arba karštiems pusryčiams. Pradedame nuo to, kaip tai padaryti.

Ingredientai: 1:

  • Miltai – 350 gr;
  • kiaušinis – vnt;
  • cukrus – 3 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • raugo – šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • grietinė 20 % – 200 gr;
  • pieno – 50 ml;
  • vanilinas
  • obuoliai – vnt;

Papildomos sudedamosios dalys:

  • cukrus – 3 šaukštai;
  • cinamono – šaukštelis.

Paruošimas:

Į gilų dubenį įmuškite vieną vištos kiaušinį ir įpilkite tris šaukštus cukraus. Taip pat galite įpilti vanilino.

Įdėkite 200 g grietinės ir supilkite 50 ml pieno. Vėl naudokite plaktuvą.

Vieną obuolį supjaustykite mažais kubeliais

.

Palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius, išminkykite tešlą

Rekomenduojame:  Cukinija "Naujai pagaminta". Šį receptą gaminsiu visą vasarą: nemaniau, kad jis bus toks skanus

ir pradėkite gaminti paplotėlius

.

Kad tešla neliptų prie rankų, naudokite augalinį aliejų. Atskirkite nedidelį kiekį tešlos ir iškočiokite dešrelę smailiais kraštais.

Беру 1 яйцо и 1 яблоко. Рецепт ленивых пирожков: вкусно и воздушно

Kepkite ant keptuvės su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių.

Беру 1 яйцо и 1 яблоко. Рецепт ленивых пирожков: вкусно и воздушно

Kai bus paruoštos, pamerkite į cukraus ir cinamono mišinį. Tam inde sumaišykite tris valgomuosius šaukštus cukraus ir vieną arbatinį šaukštelį cinamono.

Беру 1 яйцо и 1 яблоко. Рецепт ленивых пирожков: вкусно и воздушно

Mūsų obuolių tinginio pyragėliai paruošti, jie labai greitai iškepa ir atrodo apetitiškai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *