Sekite mus Facebook'e!
Draugė man rekomendavo labai patogų ir praktišką maltos mėsos paruošimo būdą – jis užima nedaug vietos šaldiklyje ir daug greičiau atitirpsta. Tai labai geras būdas tiems, kurie gamina daug maltinukų.
Naujas maltos mėsos šaldymo būdas
Paimkite paprastą maišelį arba šaldymo maišelį ir sudėkite į jį maltinukus.
Paimkite kočėlą ir susukite maltą mėsą į sluoksnį maišelyje.
Susukę masę į tolygų sluoksnį, išleiskite orą, kebabams skirtu iešmeliu padarykite tris įdubimus, padalydami maltą mėsą į 3 dalis.
Dabar padarykite įdubimus kita kryptimi ir gaukite maltos mėsos kvadratėlius.
Įdėkite maišelį į šaldiklį.
Jei reikia, ištraukite maišelį, nupjaukite reikiamą kiekį maltos mėsos ir atšildykite jį 30 minučių.
Plonas maltos mėsos sluoksnis labai greitai atšals ir greitai paruošite šeimai skanų mėsos patiekalą.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
